Elisabeth

Sådär. Då har jag hämtat Betan, handlat mat, varor hem en sväng och packat upp + matat barnet medan Bet gjorde paket och bytte om och sen for vi på kalas! Eller jag släppte av henne där :)

Det var så kul för det kom fram en kvinna och undrade om det var jag som hade klätt Elisabeth. Hon är ju fantastiskt duktig på att klä upp sig och matcha allt. Denna kvinnan jobbade som stylist i Sthlm och gjorde bokningar åt större företag som till exempel Vi föräldrar, Ellos m.m. Hon sa att E såg helt fantastisk ut och att hon hade matchat allt så bra (hann inte ta en bild tyvärr) och hade ett naturligt sätt att bära upp det. Hon sa att hon såg att E hade en naturlig skönhet och hon hade bokat henne direkt men var nu mammaledig. Men hon tyckte absolut att vi skulle uppmuntra hennes intresse för kläder och om vi ville kunde vi höra av oss till Stockholmsgruppen för eventuell fotografering. Hon gav också lite tips om hur man kan tänka och resonera vad gäller barn och skönhet.
Ja, det var iaf jättekul att höra. Och E har ju alltid fått kommentarer om hennes stil vad gäller kläder. Hon är riktigt duktig!
Älskade barn.

På vägen köpte jag blommor hem till familjen, som är underbar! ❤️


Mamma Reine

Ella ❤️

RSS 2.0